Met welke oliën mixt lavendelolie goed?

Lavendelolie mengt goed met een grote hoeveelheid andere etherische oliën. De geur van etherische lavendelolie is rustgevend en gaat stress tegen. Etherische lavendelolie zit in de categorie met bloemengeuren. Etherische oliën kunnen worden opgedeeld in de volgende categorieën:

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

De categorie met bloemengeuren waar etherische lavendelolie ook in valt combineert over het algemeen goed met houtgeuren, kruidige geuren en citrusgeuren.

Etherische lavendelolie is binnen de bloemencategorie echter bijzonder veelzijdig. De olie kan in de praktijk worden gecombineerd worden met veel verschillende geuren zoals bergamotolie, zwarte peper olie, cederhoutolie, kamilleolie, salieolie, kruidnagelolie, cipresolie, eucalyptusolie, geraniumolie, grapefruitolie, jeneverbesolie, citroenolie, citroengrasolie, mandarijnolie, marjoleinolie, eikenmosolie, palmarosaolie, patchouli olie, pepermuntolie, dennenolie, Ravensaraolie, namtoe olie, rozemarijnolie, tea tree olie, tijmolie en vetiverolie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische lavendelolie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen al met etherische lavendelolie kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden vindt u op onze webshop op Etherische-olie.com

Wilt u direct lavendelolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit lavendelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!