Lavendelolie innemen

Lavendelolie innemen is een goed middel tegen een verscheidenheid aan symptomen. Er zijn verschillende essentiële / etherische oliën die de gezondheid helpen bevorderen. Lavendelolie is hier een van.

Lavendelolie innemen helpt u te ontspannen. Zowel in aromatherapie als bij het via de mond innemen van lavendelolie helpt etherische lavendelolie u te ontspannen als u bijvoorbeeld depressief of angstig bent. Hoewel lavendelolie geen geneesmiddel is en geen vervanging voor professionele hulp kan het u wel helpen u thuis meer ontspannen te voelen. Het ontspannende effect van etherische lavendelolie is in verscheidene studies aangetoond (wetenschappelijke bron).

Lavendelolie laat u niet alleen geestelijk ontspannen, ook uw lichaam ontspant zich door het gebruik van etherische lavendelolie, beide in aromatherapie als bij orale inname. Lavendelolie verlaagt de hartslag en de bloeddruk. Daarnaast kan de geur van lavendelolie de symptomen van migraine verminderen en rapporteren proefpersonen in een omgeving met een lavendelgeur een hogere niveau van ontspanning dan in een omgeving zonder lavendelgeur.

De ontspannende werking van lavendelolie is zelfs van toepassing op uw maag en darmen! Lavendelolie zorgt voor een betere spijsvertering en helpt verstoppingen voorkomen. Daarnaast stimuleert lavendelolie de aanmaak van gal in de maag en sappen in de darmen.

Verdun etherische lavendelolie altijd: wij raden aan met een dosering van maximaal 1 deel lavendelolie op 99 delen meng(vloei)stof. Neem maximaal 1 ml lavendelolie per persoon per dag in, verdeeld over minimaal 2 momenten per dag.

 

 

 

Wilt u direct lavendelolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit lavendelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!