Lavendelolie capsules of lavendelolie etherische olie?

Lavendelolie capsules en lavendelolie essentiële / etherische olie hebben beide voor en nadelen. De lavendelolie capsule is vooral lekker makkelijk, u neemt deze met gemak in, en hoeft niet op de dosering te letten. Kijk wel even uit dat u niet allergisch bent voor de stof waarvan de capsules zijn gemaakt deze allergie komt zo nu en dan voor. Ook als u weet dat u allergisch bent voor lavendelolie is dit uiteraard niet verstandig. Om dit te testen kunt u een klein beetje lavendelolie op uw tong nemen.

Verder heeft de lavendelolie capsule als voordeel dat u de lavendelolie niet proeft. Veel mensen vinden de smaak van lavendel niet prettig, en met een capsule heeft u hier geen last van.

Bij etherische lavendelolie proeft u de smaak van lavendel wel. Als u deze smaak prettig vindt is dat een voordeel ten opzichte van het gebruik van capsules. Daarnaast kunt u met essentiële lavendelolie zelf de dosering bepalen en de stof toevoegen als smaakstof aan bijvoorbeeld een flesje water, een smoothie of uw eten. 

Kijk wel uit met de dosering, wij raden maximaal 1 milliter per persoon per dag aan. Een hoge dosering kan zorgen voor misselijkheid en hoewel lavendelolie goed kan zijn voor de spijsvertering is een hoge concentratie niet bevorderlijk.

 

Wilt u direct lavendelolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit lavendelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!